Highly connected 010 511 23 68

Blog

Wij zijn Vonders. En zo is het allemaal begonnen.

Wat doe je als je ziet dat het anders kan? Anders naar opdrachtgevers. Anders naar kandidaten. Slimmer. Leuker. Doeltreffender. Dan doe je daar iets mee. Wij geloven in instinct en intuïtie en niet in schaalgrootte en bekendheid. Een goed project is een goede connectie. Met iedereen. Alleen zo combineren wij het ideale project aan de ideale kandidaat.

Wij vonden het in 2013 tijd voor Vonders. En de wereld blijkbaar ook. Nog geen 6 jaar geleden begon het ambitieuze idee van 4 ondernemers uit Berkel en Rodenrijs, om het verschil te maken in de infratechniek. Dat is een flinke uitdaging in een vijver waar het talent schaars is, de projecten groot en de vraag nog groter. Maar juist daarom was dit het moment. Uitgroeien tot specialisten die het anders doen. Die voor je gáán.

Nu 6 jaar later zijn wij uitgegroeid tot echte verbinders. Al vanaf dag 1 kunnen wij onze stempel drukken op deze sector. Met inmiddels een veel groter Vonders team maken wij iedere dag mensen blij met een uitdagend project of een baan, maar ook met talent of specialisten die het project naar een hoger niveau tillen. Die combinatie is alleen mogelijk door de inzet van iedereen. De wil om net even wat harder te lopen. Iedere dag weer. Om te verbinden met onze opdrachtgever. Om plezier te hebben in wat wij doen. Om voorop te lopen. Op het gebied van netwerk, maar ook als het gaat om communicatie. Want één ding was altijd al duidelijk. Communicatie met onze klant en kandidaat staat voorop. De persoonlijke touch maakt daarin het verschil. Als wij Ricardo Sturrus vragen hoe hij terugkijkt op de ontwikkeling die Vonders heeft doorgemaakt, dan is ook dat antwoord duidelijk:

“Ontzettend trots. Uiteindelijk wist ik altijd al dat hier kansen lagen voor alle partijen. Dat wij klant en kandidaat dan op deze manier naar zo veel tevredenheid kunnen en mogen verbinden, is precies de ontwikkeling die ik hoopte door te maken.”

Overige berichten

Peter Marinussen

Meer weten?

Mail Peter of bel 010 – 511 2368