Highly connected 010 511 23 68

Professionals

Dienstverband

Detachering

Bij detachering verbind je je als professional aan Vonders. Je komt in dienst en werkt vanuit die positie voor één van onze opdrachtgevers. We bieden uiteraard een goed contract en diverse opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Een aantal van onze professionals treedt op een zeker moment in dienst bij de opdrachtgever. Omdat daar al een lange samenwerking aan vooraf is gegaan, is dat een match die klopt als een bus. Zo zien we ze het liefst.

De voordelen van Vonders:

  • De zekerheid van een contract bij Vonders
  • Diverse ontwikkelings- en opleidingskansen
  • Mogelijke indiensttreding bij opdrachtgever
Projecten

Projectmatig aan de slag voor verschillende opdrachtgevers? Goed idee. Dat betekent beschikken over een zekere vrijheid en toch gedurende afgebakende periodes genieten van mooi werk. Want we hebben projecten uit de buitencategorie, zoals Schiphol of bijvoorbeeld de Noord/Zuidlijn. Diverse overheden vragen ons om professionals uit de hogere echelons, voor langlopende trajecten. Klaar voor de volgende uitdaging?

De voordelen van Vonders:

  • Vrijheid en flexibiliteit
  • Bijzondere projecten
  • Uitdaging en groei door afwisseling
Werving & Selectie

Direct in dienst bij één van onze mooie opdrachtgevers. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met de goede relaties die wij hebben met managers bij onze opdrachtgevers vergroten wij de kans van een sollicitatietraject aanzienlijk. Wij bemiddelen dan ook graag bij een direct sollicitatietraject.

Peter Marinussen

Meer weten?

Mail Peter of bel 010 – 511 2368