Highly connected 010 511 23 68

Projecten

Intelligente infrastructuur – Vialis

Wie beheren en onderhouden eigenlijk de elektrotechnische aspecten van onder andere tunnels, sluizen en bruggen? Wie ontwikkelt de slimme technologie (VRI en DVM-systemen) achter deze infrastructuur? Dat gebeurt allemaal bij Vialis. Bij Vialis werken ongeveer 650 mensen iedere dag hard aan het intelligent maken van de infrastructuur. Dit gebeurt vanuit een kantoor in Houten, Elst en Haarlem.

Jacob werkt als Teamleider Maintenance Engineers bij Vialis en houdt zich bezig het faciliteren van het team, bestaande uit een asset manager en TL ME, hen voorzien van de juiste middelen om projecten te realiseren, maar ook om hen in de gelegenheid te brengen om met hen een ontwikkeling door te maken binnen de organisatie. Daarnaast heeft Jacob ook nog een rol als projectmanager.  Als projectmanager op een contract richt hij zich vooral op intern georiënteerde zaken. Het is belangrijk om plezier te hebben in het werk en te weten waar je wel of niet goed in bent. “Ik ben geen afmaker, maar ik ben enorm sterk in het opzetten van projecten. Het inrichten van processen om deze te kunnen optimaliseren. Hoe krijg je dit effectief, welke personen zet je op welke plaats in en welke competenties heb je daarvoor nodig? Het is belangrijk om zowel strategisch, tactisch als operationeel te denken. Processen die je voor een bepaald contract inrichten zijn nog effectiever en efficiënter als je deze ook op andere contracten kunt inzetten.”

Bij Vialis is Jacob terecht gekomen via Vonders. Dit ging via LinkedIn en gesprekken met Vonders met de vraag of ik inmiddels alweer toe was om een beweging te maken. Dat kwam toen goed uit. Ook nu werkt Jacob nog actief samen met Vonders.  “We schakelen en communiceren makkelijk. Op dit moment plaats ik zelfs binnen Vialis andere mensen van Vonders. Leuk dat dit op die manier een andere samenwerking oplevert.”

 

Overige projecten

Peter Marinussen

Meer weten?

Mail Peter of bel 010 – 511 2368