Strategisch Manager

Strategisch Manager

Gemeente Westland
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. Gemeente Westland is  een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Ze sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Opdrachtomschrijving
Woningbouw staat hoog op de agenda van de gemeente Westland. Aan het cluster Ruimte om deze ambitie vorm te geven in voldoende locatie waar woningbouw kan worden gerealiseerd. Soms doen wij dit zelf risicodragend als gemeente via actieve grondexploitaties. Vaker faciliteren wij dat via marktpartijen die de gronden kopen en ontwikkelen.

Als strategisch manager ben je verantwoordelijk voor de strategisch programmering van deze woningbouwlocaties. Daarnaast initieer je strategische grondaankopen m.b.t. toekomstige woningbouwlocaties.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de strategische gebiedsontwikkeling, je houdt het overzicht en rapporteert de resultaten aan de directie en het college van B&W. Dit doe je via de gebruikelijke rapportage instrumenten binnen de gemeentelijke overheid. Denk aan: het Meerjaren Investeringsplan, het Meerjaren Perspectief Grondexploitaties en de P&C-cyclus.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de agenda en het voorzitterschap van het portefeuille over met de betrokken wethouder(s).
Dit alles doe je door het toepassen van projectmatig werken: dit draag je uit naar je collega’s zowel binnen het team als daarbuiten.

Wat zijn de eisen?

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als strategisch manager in gebiedsontwikkeling en woningbouwlocaties;
  • Aantoonbare werkervaring met instrumenten als Meerjaren Investeringsplan, het meerjaren Perspectief Grondexploitaties en de P&C-cyclus

Meer weten? Zie jij jezelf helemaal terug in de bovenstaand omschreven functie?! Neem dan snel contact op en wie weet heb je binnenkort wel de ideale opdracht!

Kelly Maas via kelly.maas@vonders.nl of via +31 682078139

Overige vacatures

Strategisch Manager

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Deel deze vacature

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief