Aangenaam

Wij zijn VONDERS

Highly connected.

In de zoektocht naar deze schaarse talenten, winnen instinct en intuïtie het van schaalgrootte en bekendheid. Het is tijd om slimmer te vissen in dezelfde vijver. Of te putten uit een andere bron. Het is tijd voor Vonders. Specialisten die voor je gáán. Intermediairs van een compleet andere orde. Geen koortsachtige zoekers, maar doeltreffende vinders. Verbinders. Met oog voor de opdrachtgever en een neus voor talent. Connectiviteit, daar draait het om vandaag de dag. De ideale kandidaat matchen met het ideale project of baan – op meer dan alleen capaciteiten. Ons netwerk groeit elke dag en dus ook onze connecties. Zo maken wij het verschil.

Ons team

Tess van Soest

Senior Consultant

Jeffrey Smit

Consultant

Jeroen Marinussen

Partner

Kelly Maas

Consultant

Dennis Schoutens

Manager Backoffice

Peter Marinussen

Partner

Youssef Maachou

Senior Consultant

Chantal Dorchain

Consultant

Ivan Belgrave

Consultant

Onze kernwaarden

Groeiambitie

Je wilt groeien, constant je vaardigheden ontwikkelen, staat open voor verbeterpunten, bent bereidwillig om deze punten aan te pakken om jezelf te kunnen overtreffen.

Nuchter en Direct

Je bent duidelijk, eerlijk en transparant in je communicatie. Je geeft en ontvangt feedback op een constructieve manier. Je bent in staat om te zeggen wat nodig is, en maakt hierbij de juiste overwegingen.

Doen

Actie = Reactie vormt een belangrijk onderdeel van je werk. Met de juiste energie continue acties ondernemen, proactief zijn. Niet wachten op kansen, maar deze zelf creëren.

Vriendenteam

We doen het samen, als team. Je denkt, naast de individuele prestaties, in team verband. Je vind het leuk om onderdeel van een team te zijn en samen doelen te halen. Je helpt anderen binnen ons vriendenteam.