Highly connected 010 511 23 68

Detachering

Bij detachering stellen we professionals die bij ons in dienst zijn beschikbaar aan onze opdrachtgevers tegen een uurtarief. Vaak passen we hier de deta-vast constructie toe, waarbij de professional eerst één jaar bij ons in dienst is om vervolgens kosteloos in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Ook kan detachering plaatsvinden voor langere termijn. Hierbij blijft de professional een langere periode bij ons in dienst.

Werving en selectie

U zoekt specifiek talent, maar met de huidige, gespannen arbeidsmarkt is dat bijna onmogelijk. Denkt u. Tegen een bepaalde fee kunnen wij de werving en selectie op ons nemen. Zo kunnen we tóch die onverwachte parels en ruwe diamanten voor u vinden die u in dienst wilt nemen.

Projecten

Bij grote infraprojecten zoals een nieuwe snelweg, tunnel, railverbinding of brug zoekt u specialistische professionals die zich aan uw project committeren voor de duur van het project. Omdat het om meerjarenprojecten gaat, kunnen wij de professionals in dienst nemen of ze werken voor u als zelfstandige. In dat laatste geval gaan wij als bemiddelaar met zowel professional als opdrachtgever een verbinding aan die net zo lang duurt als het project.

HR-advies

Omdat we veel over de vloer komen bij onze opdrachtgevers en veel kennis hebben van hun uitdagingen op HR-gebied treden wij geregeld op als sparringpartner. Dat geldt ook voor de professionals die wij coachen in hun carrièrepad, op het gebied van opleidingen of andere zaken waar zij tijdens hun werk tegenaan lopen.

Wij hebben een langdurige relatie met Vonders, zij behoren tot onze preferred suppliers.

Elizabeth Siersema - Vermeulen
Vermeulen - Quote

Meer weten?

Mail Wouter of bel 010 – 511 2368