Highly connected 010 511 23 68

Bekijk onze

Projecten

Onder onze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, waterschappen, maar ook bijvoorbeeld Schiphol. Al onze projecten draaien om infra-techniek. Wij merken dat aan professionals met de nodige kennis en ervaring steeds meer behoefte is. Kijk gerust even rond.

Intelligente infrastructuur - Vialis

Wie beheren en onderhouden eigenlijk de elektrotechnische aspecten van onder andere tunnels, sluizen en bruggen? Wie ontwikkelt de slimme technologie (VRI en DVM-systemen) achter deze infrastructuur? Dat gebeurt allemaal bij Vialis. Bij Vialis werken ongeveer 650 mensen iedere dag hard aan het intelligent maken van de infrastructuur. Dit gebeurt vanuit een kantoor in Houten, Elst […]

Project Afsluitdijk – bouwcombinatie Levvel

Project Het bouwconsortium Levvel – gevormd door BAM, Van Oord en Rebel – versterkt in opdracht van Rijkswaterstaat de Afsluitdijk. Levvel ontwerpt, bouwt, financiert en zal de versterking van de Afsluitdijk gedurende 25 jaar onderhouden.     Door de stijging van de zeespiegel krijgt Nederland in de toekomst vaker met extreem weer te maken. Het gevolg is […]

Biologische bestrijdingsmiddelen - Koppert

Sanne houdt zich dagelijks bezig met de aansturing van diverse technisch complexe projecten. Dit kan uiteenlopen van het projectmanagement voor nieuwbouw- tot technische automatiseringsprojecten. Maar goed ook, want voor Sanne is juist de hoge druk van de verschillende projecten heerlijk.

Amsterdam Zuidoost - Gemeente Amsterdam

Bart helpt projectmanagers om Amsterdammers en andere stakeholders goed te betrekken bij alle ontwikkelingen in het gebied. In Amsterdam Zuidoost, één van de groeigebieden in de stad, worden daarom bestaande kantoorpanden omgebouwd tot nieuwe wooncomplexen.

Bedienbare objecten - Provincie Zuid-Holland

Wat gebeurt er als een brug in de provincie Zuid-Holland storing heeft? Wie draagt daar zorg voor? Hoe gaat dat proces in z'n werk?

Vernieuwde Regionale Tramlijn (VRT) – Provincie Utrecht

Vernieuwde Regionale Tramlijn (VRT) omvat verschillende projecten binnen de huidige SUNIJlijn in Utrecht

VerLEDding – Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft zichzelf de ambitie opgelegd om binnen 5 jaar alle lantaarnpalen in de gehele gemeente te voorzien van LED verlichting.

Tramremise Uithoflijn – Provincie Utrecht

In Nieuwegein wordt de tramremise van de Provincie Utrecht gerenoveerd, zodat deze geschikt wordt voor 27 nieuwe type trams van de Uithoflijn.

Peter Marinussen

Meer weten?

Mail Peter of bel 010 – 511 2368