Wij hebben de opdracht die bij jou past

Highly connected.

Zeker van de beste opdracht
Heldere en goede afspraken
Altijd op tijd met betalingen
Een vast contactpersoon

FULL-SERVICE DETACHERINGSBUREAU

Waar wij uniek in zijn? We investeren oprecht in onze professionals. We willen tegenover elkaar zitten, elkaar in de ogen kijken. Bij het selecteren van professionals en werkgevers kijken we immers naar meer dan de tastbare zaken. Zo helpen we je aan tafel bij partijen die beter bij je passen. Gegarandeerd.

Professionals aan het woord

“Inmiddels al 3 jaar een hele fijne samenwerking met VONDERS. Open en betrokken met aandacht voor de persoon achter de opdracht.”

Lenneke Noorlander - Adviseur Gebouwenbeheer

"Via VONDERS heb ik mijn eerste opdracht als ZZP'er gevonden, of beter gezegd: VONDERS vond mij! Een gouden match, en in een mooie rol als Projectleider kan ik bijdragen aan de energietransitie."

Michael Bastiani - Projectleider

“VONDERS verzorgt mijn opdrachten. Deze vind ik zelf interessant, of ik kan iemand uit mijn netwerk aanbevelen. Een win-win dus!”

Daniëlle de Bruin - Senior Adviseur Logistieke Hubs

Waarom kiezen voor VONDERS?

Zeker van de beste opdracht

Wij zorgen voor jouw opdrachten op interim basis binnen de overheid. We hebben een groot netwerk inclusief raamcontracten. Je komt via ons gegarandeerd in aanraking met de mooiste opdrachten.

Heldere en goede afspraken

We zijn transparant en werken écht samen. Bespreken open de marge, vertellen je eerlijk hoe wij je cv beoordelen, je eerste indruk, etc.

Altijd op tijd met betalingen

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd, werken met self-billing en betalen gegarandeerd binnen 30 dagen.

Eén vast contactpersoon

Jij staat centraal, dus wij doen niks zonder jou goed te kennen en zonder jouw toestemming. Hierbij heb je contact met één vast contactpersoon. We begeleiden je optimaal in de presentatie naar de klant. Zo vergroten we gezamenlijk de kans op een succesvolle en duurzame opdracht.

Wij werken o.a. voor