Kwartiermaker Cloud

Kwartiermaker Cloud

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar Kwartiermaker Cloud. Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht? Reageer dan snel!

De huidige manager van de voorziening Cloud is tot eind 2024 niet volledig beschikbaar waardoor we op zoek zijn naar een tijdelijke invulling voor dit deel van zijn rol. 

De opdracht voor de kwartiermaker Cloud bestaat uit de volgende delen: 

Het verder opzetten van de voorziening Cloud:
Aan het eind van het jaar staat de nieuwe organisatie als een huis. Je zorgt ervoor dat de cloudvisie van de afdeling helder is vastgelegd, dat profielen voor medewerkers gemaakt zijn, dat vacatures gesteld en (grotendeels) ingevuld zijn. Daarbij heb je ervoor gezorgd dat de cloud-beheerprocessen zijn opgesteld en ingericht (denk aan RACI, pay per use etc), de benodigde aanbestedingen deels al gedaan zijn of uitgezet zijn in de tijd; Je stelt een plan op waarin de cloudvisie van de afdeling is opgenomen op basis van de toekomstige dienstverlening richting de verschillende organisatie onderdelen in lijn van onze multi cloud strategie; Je integreert de voorziening Cloud verder met de andere voorzieningen en expert teams van Domstad IT met een focus op de aspecten Security, Privacy en FinOps. 

Eindverantwoordelijk zijn voor de voorziening Cloud:
De huidige manager zal in de loop van het jaar steeds meer verantwoordelijkheden terug over kunnen nemen. De managers zorgen gezamenlijk dat in dit traject in elke stap duidelijk is waar welke verantwoordelijkheid ligt;

Wie ben jij?

  • Minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring binnen IT-infrastructuur;
  • Leidinggevende ervaring binnen de afgelopen 5 jaar. 

Wat bieden wij?
Een uitdagende opdracht! Voor deze functie kom je bij Vonders in dienst of voer je de opdracht als zelfstandige uit. Indien je bij ons in dienst komt zorgen wij dat jij op de juiste plek belandt, waar jij past. Jij staat bij ons centraal. Samen werken we aan jouw ontwikkeling zodat je blijft groeien. 

Je krijgt van ons:

  • Een mooie opdracht bij onze opdrachtgever;
  • Persoonlijke coaching en begeleiding;
  • Een goed salaris passend bij de inhoud van de functie;
  • Opleidingsmogelijkheden om aan je ontwikkeling te werken;
  • Goede pensioenregeling;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantiedagen afgestemd op de cao van onze opdrachtgever.

Meer weten?
Zie jij jezelf helemaal terug in de bovenstaand omschreven functie?! Neem dan snel contact via bijgaand contactformulier en wie weet heb je binnenkort wel de ideale opdracht!

Overige vacatures

Kwartiermaker Cloud

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Deel deze vacature

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief