Programmamanager

Programmamanager

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar Programmamanager. Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht? Reageer dan snel!

Binnen de afdeling voeren wij alle 1e aanleg, vervangingen en reconstructies uit aan het riool- en drinkwaternet in Amsterdam en omgeving. Vanuit wet- en regelgeving en operationele behoefte om onze klanten effectiever te voorzien van riool- en drinkwater zetten wij een veranderteam op. Dit team gaat gestructureerd aan diverse verbeteringen werken van initiatiefase tot aan een geborgde verandering. 

Als programmamanager/projectleider stuur jij op de vooraf afgesproken projectresultaten en de operationele bruikbaarheid van de verandering. 

In het team zitten diverse interne specialisten, ondersteuners en een afvaardiging vanuit IT om de verandering op te zetten. Op dit moment zijn wij bezig met een nieuw workflow management systeem voor aansluitingen, een nieuw ontwerpprogramma, een digitale werkmap en een nieuw revisieproces. 

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van het programma, stakeholdermanagement, risicobeheersing en realisatie van afgesproken resultaten. Waarborgt uniformiteit en professionaliteit in projectuitvoering. Houdt overzicht op lopende projecten, coacht en stuurt bij waar nodig.

Wie ben jij?

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als programmamanager/ projectleider;
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de ondergrondse infra; 
  • Ervaring met (IT) veranderprojecten. 

Wat bieden wij?
Een uitdagende opdracht! Voor deze functie kom je bij Vonders in dienst of voer je de opdracht als zelfstandige uit. Indien je bij ons in dienst komt zorgen wij dat jij op de juiste plek belandt, waar jij past. Jij staat bij ons centraal. Samen werken we aan jouw ontwikkeling zodat je blijft groeien. 

Je krijgt van ons:

  • Een mooie opdracht bij onze opdrachtgever;
  • Persoonlijke coaching en begeleiding;
  • Een goed salaris passend bij de inhoud van de functie;
  • Opleidingsmogelijkheden om aan je ontwikkeling te werken;
  • Goede pensioenregeling;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantiedagen afgestemd op de cao van onze opdrachtgever.

Meer weten?
Zie jij jezelf helemaal terug in de bovenstaand omschreven functie?! Neem dan snel contact via bijgaand contactformulier en wie weet heb je binnenkort wel de ideale opdracht!

Overige vacatures

Programmamanager

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Deel deze vacature

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief