Highly connected 010 511 23 68

Blog

Bewegen met Vonders. Voor een energiek team en een gezond lichaam.

Bij Vonders draait het om waar jij kenmerkend in bent. Hoe geeft Vonders eigenlijk invulling aan teambuilding en het belang van beweging?

“Teambuilding, plezier en jezelf kunnen zijn is waar Vonders voor staat. We willen meer bieden dan slechts een baan waar mensen komen werken van 9 tot 5 en vervolgens weer naar huis gaan. Daarnaast zijn er een aantal trends in Nederland, zoals de toename van de werkstress en het aantal burn-outs per jaar die ons aan het denken zetten over de gezondheid van onze werknemers”, aldus Peter Marinussen van Vonders. Het is belangrijk om mindset en beweging een onderdeel te maken van een werkweek bij Vonders. Uiteindelijk is het eigenlijk een win-win situatie voor iedereen, zowel qua teambuilding als productiviteit op het werk. Hoe wij deze elementen hebben toegevoegd?

Door het plannen van verschillende activiteiten. We zijn bijvoorbeeld met het hele team de uitdaging aangegaan bij Prison Escape Breda. Gedurende drie uur had het team van Vonders 1 taak: ontsnappen. Drie uur vol samenwerken, vertrouwen en spanning, maar we hebben het gered! “Het was een heel leuke middag vol met gezelligheid, spanning en humor.  Zo leer je elkaar toch beter kennen op een unieke manier.”

Maar niet alleen plezier vormt een keyfactor binnen Vonders. In beweging zijn samen met het team draagt bij aan de teamspirit. Daarom sporten wij iedere twee weken met het hele team. Om in topvorm en energiek te blijven. Als team, maar ook als individu. Samen met een bootcamp trainer van Improve Personal Training verandert het parkeerterrein bij ons pand in een parcours. Iedereen doet gezellig mee en na een uurtje sporten ga je fit en vrolijk richting huis.

Naast de tweewekelijkse bootcamp proberen we ook andere leuke sportactiviteiten te plannen. Zo hebben we onlangs meegedaan aan een voorwedstrijd bij Excelsior Rotterdam. De wedstrijd Nsecure tegen Vonders was een groot succes en iedereen heeft een leuke avond gehad. Ook degenen die dit keer niet meespeelden. “Dit gevoel, deze sfeer zetten we door. We merken dat het een succes is binnen ons team en dat iedereen uitkijkt naar de volgende activiteit. Het einde van het jaar is in zicht, dus dat moet wel goed komen.”

Overige berichten

Peter Marinussen

Meer weten?

Mail Peter of bel 010 – 511 2368