Aangenaam

Wij zijn VONDERS

Highly connected.

In de zoektocht naar deze schaarse talenten, winnen instinct en intuïtie het van schaalgrootte en bekendheid. Het is tijd om slimmer te vissen in dezelfde vijver. Of te putten uit een andere bron. Het is tijd voor Vonders. Specialisten die voor je gáán. Intermediairs van een compleet andere orde. Geen koortsachtige zoekers, maar doeltreffende vinders. Verbinders. Met oog voor de opdrachtgever en een neus voor talent. Connectiviteit, daar draait het om vandaag de dag. De ideale kandidaat matchen met het ideale project of baan – op meer dan alleen capaciteiten. Ons netwerk groeit elke dag en dus ook onze connecties. Zo maken wij het verschil.

Ons team

Delano Mulder

Consultant

Lisa Olierook

Consltant

Ricardo Sturrus

Partner Techniek

Rik de Vries

Consultant

Mohamed Azaroiali

Consultant

Lisette Ammerlaan

Consultant

Jill van Herwaarden

Manager Backoffice

Wouter Overhand

Partner Techniek

Bob Sonnevelt

Consultant

Peter Marinussen

Partner

Alex Veenstra

Consultant

Marnix van Eijk

Consultant

Onze kernwaarden

Groeiambitie

Je wilt groeien, constant je vaardigheden ontwikkelen, staat open voor verbeterpunten, bent bereidwillig om deze punten aan te pakken om jezelf te kunnen overtreffen.

Nuchter en Direct

Je bent duidelijk, eerlijk en transparant in je communicatie. Je geeft en ontvangt feedback op een constructieve manier. Je bent in staat om te zeggen wat nodig is, en maakt hierbij de juiste overwegingen.

Doen

Actie = Reactie vormt een belangrijk onderdeel van je werk. Met de juiste energie continue acties ondernemen, proactief zijn. Niet wachten op kansen, maar deze zelf creëren.

Vriendenteam

We doen het samen, als team. Je denkt, naast de individuele prestaties, in team verband. Je vind het leuk om onderdeel van een team te zijn en samen doelen te halen. Je helpt anderen binnen ons vriendenteam.