Verbind je als professional aan VONDERS

Wij zorgen voor de beste match

Voor professionals

Vaste functie in de techniek

Waar wij uniek in zijn? We investeren oprecht in onze professionals. We willen tegenover elkaar zitten, elkaar in de ogen kijken. Bij het selecteren van professionals en opdrachtgevers kijken we immers naar meer dan de tastbare zaken. Zo helpen we je aan tafel bij partijen die beter bij je passen. Gegarandeerd.

  • Na 1 jaar in vaste dienst
  • Mooiste werkgevers binnen de techniek
  • Altijd voor de beste match
  • Een vast contactpersoon

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Mail Wouter of bel 06 2316 6079

Onze werkwijze

Helder in duidelijke stappen

We investeren oprecht in onze professionals.

Kennismaking

Misschien hebben wij elkaar via-via leren kennen, of zijn we in contact gekomen via LinkedIn? Na ons eerste contact plannen we een uitgebreide kennismaking waarin wij elkaar beter leren kennen. Wij kunnen jou namelijk echt goed adviseren als we precies weten waar je naar opzoek bent en wat je wensen zijn.

Selectie ideale functie

Wat is je ideale functie? Op basis van je wensen maken wij een voorselectie. Daarna bepaal jij zelf, in overleg met ons, bij welke werkgevers je wilt worden voorgesteld. Wij staan direct in contact met de mooiste werkgevers en kunnen je CV daar dan ook optimaal onder de aandacht brengen.

Voorbereiding en tips voor eerste gesprek

Is de werkgever net zo enthousiast als jij bent, dan zullen ze je uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek. Wij zullen je helpen je optimaal voor te bereiden op dit gesprek. Wij kennen de werkgever en de mensen waarmee je in gesprek gaat. Daarnaast hebben wij veel ervaring met dergelijke gesprekken. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat je goed voor de dag komt.

Onderhandeling arbeidsvoorwaarden

Na succesvolle gesprekken die je nog enthousiaster hebben gemaakt komt de werkgever met een arbeidsvoorwaarden voorstel. Wij zullen je ondersteunen en adviseren tijdens de onderhandelingen, net zolang totdat je helemaal tevreden bent. Hierna zullen de voorwaarde worden vastgelegd in je nieuwe arbeidsovereenkomst.

Starten nieuwe functie

Zodra alle voorwaarden zijn afgestemd en vastgelegd is het tijd om te starten met je nieuwe ideale functie!

Professionals

Bekijk de ervaringen.

“VONDERS is een werkgever die uitblinkt in positiviteit en groei!”

Hasan Saritas - Werkvoorbereider

“VONDERS is een uitstekende partner die goed meedenkt. Hun expertise heeft voor mij als resultaat een nieuwe stap in mijn carrière.”

Koen Nijhuis - Tendercoördonator

Meest recente vaste functies in de techniek

Wij werken o.a. voor
Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief