Highly connected 010 511 23 68

Blog

In gesprek met Bob, consultant bij Vonders

Maatschappelijke interesses, goede gesprekken, sportief, gedreven en gezellig. Maak kennis met Bob, 24 jaar en sinds twee maanden werkzaam bij Vonders. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam werd het tijd voor zijn eerste ‘echte’ baan. Deze vond hij bij Vonders. Lees mee voor een kijkje in het leven van Bob!

Wie is Bob en waarom Vonders?

Ik ben inmiddels twee maanden werkzaam bij Vonders en ben via mijn beste vriend Dennis, die ook bij Vonders werkt, hier terecht gekomen. Voordat ik überhaupt op zoek was naar werk had ik al gesprekken met Dennis over de toekomst. Zo leek het me leuk om sowieso een functie met een maatschappelijke insteek te hebben en mensen te kunnen helpen met het vinden van een mooie baan of opdracht. Hier vond ik eigenlijk de eerste link met Vonders en een tijd later ben ik met ze in gesprek gegaan. De gesprekken waren positief en voelde heel natuurlijk. De welkome sfeer, de functie en het gevoel dat ik bij hen kreeg, gaf voor mij de doorslag. Ze sprongen er echt uit.

 Hoe bevalt het werken bij Vonders?

Het is echt super tof! Een gezellig en spontaan team, fijn contact met collega’s en een goed leer- en ontwikkelklimaat. Ik ben onderdeel van het team Overheid met Jeroen en Tess en houd me voornamelijk bezig met projectdetachering bij overheidsorganisaties. Ik heb al een eerste plaatsing gedaan voor 1 à 2 jaar dus dat is positief. Het is mooi dat je op deze manier een bijdrage kan leveren aan het leven van iemand, zeker in deze tijd. Je helpt mensen en dat springt er voor mij wel echt uit.

Wat voor type mens ben jij op de werkvloer?

Ik zou mezelf omschrijven als een gedreven en gezellig persoon. Altijd bereid om een stapje extra te zetten om een goed resultaat te boeken. Door mijn enthousiasme wil ik graag alles aanpakken, maar dat is niet altijd even efficiënt. Ook daar wordt hier juist goed opgelet, je valkuilen kennen zodat je je nog verder kan ontwikkelen.

Daarnaast houd ik van het contact met collega’s, gewoon een goed gesprek of wat lol tussen het werken door.

Wat geeft jou energie?

Dat je iets kan doen voor een ander, zowel direct als indirect. Mensen helpen, gesprekken voeren en mezelf ontwikkelen. Hiervoor heb ik altijd met mensen gewerkt en ook in mijn privéleven besteed ik veel tijd aan familie en vrienden. Ik hecht dan ook veel waarde aan goede gesprekken en ben altijd benieuwd wat iemand zijn drijfveren zijn. Bij Vonders kan ik mijn interesses nu ook op zakelijk gebied inzetten om een goede match te vinden voor de professional en de klant.

Hoe zie jij je toekomst bij Vonders?

Voor de lange termijn is het nog lastig te zeggen, maar ik hoop op korte termijn het werk goed onder de knie te krijgen, een band met collega’s op te bouwen en mezelf verder te ontwikkelen. Het toepassen van theorie in praktijk, het bij mezelf ontdekken wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Los van het menselijke aspect waar ik al ervaring mee heb, wil ik me dan ook graag verder ontwikkelen op commercieel gebied. Er wordt bij Vonders sowieso veel aandacht besteed aan je persoonlijke doelen en ontwikkelpunten en wat Vonders hier voor jou in kan betekenen. Dus dat gaat wel goed komen. Ik heb er zin in!

Overige berichten

Peter Marinussen

Meer weten?

Mail Peter of bel 010 – 511 2368