Highly connected 010 511 23 68

Professionals

Hoe gaat een traject in zijn werk?

Wij zijn natuurlijk ook niet van gisteren. Elke detacheerder roemt zijn eigen persoonlijke aanpak, zegt uit te blinken in het matchen van kandidaten en opdrachtgevers. Waarom moet je dan bij ons zijn? Omdat je liever afgaat op daden dan op woorden. Omdat je weet dat het anders kan en omdat je het anders wílt.

Om met de deur in huis te vallen: wij onderscheiden ons niet in de stappen van dit traject. Die zetten wij en die zetten andere partijen ook. We leggen uit wat je kunt verwachten. Uiteraard leggen we ook uit wat we wél anders doen.

  • Na ons eerste telefonische contact komen we persoonlijk kennismaken. Of je nou in Zeeland of in Groningen woont. Afstand is geen issue, we werken immers voor landelijke opdrachtgevers met vestigingen door het hele land.
  • Afhankelijk van het niveau, van je wensen en van onze vacatures bespreken we vervolgens concrete opdrachten.
  • We dragen je voor bij opdrachtgevers.
  • Als wij ons werk goed gedaan hebben, heb je snel een afspraak met je nieuwe potentiële werkgever.
  • Vóór je daar aan tafel zit, nemen we het gesprek met je door, bereiden we je voor, doen we zo nodig aan coaching en cv-opbouw.
  • Gedurende je werkzaamheden hebben we regelmatig contact.

 

Waar wij uniek in zijn? We investeren oprecht in onze professionals. We willen tegenover elkaar zitten, elkaar in de ogen kijken. Bij het selecteren van professionals en opdrachtgevers kijken we immers naar meer dan de tastbare zaken. We kijken naar bedrijfscultuur, wat hangt er bij een organisatie in de lucht, hoe is de dynamiek? Zo helpen we je aan tafel bij partijen die beter bij je passen. Gegarandeerd.

Peter Marinussen

Meer weten?

Mail Peter of bel 010 – 511 2368