In gesprek met Kimberly, consultant bij VONDERS

Dansen, techniek, een warm familiegevoel, energie halen uit je werk en de perfecte match. Maak kennis met Kimberly!

Hoe ben je bij Vonders terecht gekomen?

Ik werkte tijdens mijn studie op de marketingafdeling van een grote retailer. Omdat ik hier niet verder kon doorgroeien, was ik op zoek naar iets anders. Nadat ik mijn cv op de Nationale Vacaturebank had geplaatst, werd ik benaderd door Ricardo. Er was een vacature bij Vonders voor het (infra-)techniek team. De werkzaamheden had ik al eerder gedaan, maar het werkveld was voor mij vrij nieuw. Gelukkig had ik wel een beetje ervaring met techniek door de verhalen van mijn vader, die zelf werkzaam is in de installatietechniek. Na kort nadenken, besloot ik om ervoor te gaan. Met name de sfeer en het jonge team gaf voor mij echt de doorslag. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat had ik meteen. Werken bij Vonders geeft me dan ook echt een warm familiegevoel.

Wat maakt het werken bij Vonders zo leuk?

De combinatie van werkzaamheden maakt het uitdagend. Ik werk in een team van drie met Jay als teamleider. Het team focust zich op detacheringsopdrachten, waardoor ik zowel met kandidaten als klanten contact heb. Persoonlijke aandacht staat voor mij centraal. Het gaat mij vooral om de persoon achter de kandidaat. Daarom ga ik altijd in op vragen zoals: waar krijg je energie van, welke groei wil je doormaken en wat voor organisatie past bij je? Ik probeer altijd te achterhalen wat iemand voor persoonlijkheid heeft. Pas als je iemand een beetje kent, kun je ook echt een goede match vinden. Een goede match vind je niet zomaar, zowel de kandidaat als de organisatie moeten bij elkaar passen. Aan de andere kant heb ik ook veel contact met klanten. Van het daadwerkelijk opbellen tot het voorstellen van een potentiële kandidaat. Je beheert beide kanten en juist dat maakt het werk zo interessant. ‘Als ik dan later en daadwerkelijke match weet te maken tussen een opdrachtgever en een kandidaat, dan geeft dat energie!’

Wat voor type mens ben jij op de werkvloer?

In het begin was ik meer op mezelf en veel zelfstandig aan het werk, maar op dat vlak ben ik enorm gegroeid. Ik kan nog steeds goed zelfstandig werken, maar ik heb ook geleerd dat het oké is om hulp te vragen. Teamwork is essentieel. Daarnaast kan ik heel geconcentreerd werken. Schreeuw of dans maar om me heen. Ik heb het echt niet door, vertelt Kimberly lachend. Naast het geconcentreerde werken, ben ik natuurlijk ook altijd in voor gezelligheid. Gezellig is het sowieso wel bij ons op kantoor.

“Als ik daadwerkelijke match weet te maken tussen een opdrachtgever en een kandidaat, dan geeft dat energie!”

Kimberly, consultant bij VONDERS

Deel dit bericht

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief